duminică, 17 mai 2009

Am ascultat aproape toată noaptea ploaia batand în geam


Captivi în aroganţa unora?
Toti mutantii cu vicii de fabricatie fizice, mecanice, affective, emotionalale intelectuale etc, erau aruncaţi pe o planetă numită Pământ, aici erau ţinuţi sub observaţie şi din când în când monitorizaţi.
...Care mai muriseră, care cum şi-n ce fel se produsese atrocitatea, iar cu ce se putea se clasa la secţiunea producţii cinematografice şi se comercfializau.


El, inteligent, magnetic, cu multe scăpări emotionale îndeplinea sarcinile legate se soft-futing din sectorul A al capitalei, ea aparent banală, deosebit de capabilă, magnetică stabilă din toate punctele, marginalizată de la toate titlurile de către şefii administraţiilor parcurse în procesul de formare de până la 28 de ani, se inserase cu inteligenţă în sistem şi reuşise să umilească majoritatea licenţiaţilor "de frunte", să câştige prietenia câtorva persoane de diferite vârste posesoare de caracteristici asemănătoare în fişa datelor si simpatia câtorva altora care ştiau să aprecieze calităţile indiferent din care "tabără" făcea parte posesorul.
Intâlnire,evident virtuală, din considerentele politicii economiei de timp a momârlanilor;
|În mod incontestabil, ea era noua lui misiune pentru urmatorul interval.

....incepută ca o sarcina de serviciu...

Mi-am scuturat în grabă haina de ploaie, ochelarii şi cateva plete.
Cuvintele par să-şi piardă înţelesul, uneori, în raporturile cu "semenii", de aceea tindem a ne refugia în noi înşine o vreme.
- continuarea în episodul următor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu